Expertise en aanbod

Vermogensplanning

We begeleiden de families van onze cliënten ook van generatie tot generatie. Samen met alle personen die betrokken zijn bij het beheer van uw vermogen, zorgen wij ervoor dat de structuur van uw vermogen steeds optimaal blijft.

Aan de hand van een diepgaande analyse van uw activa en uw passiva analyseren onze ingenieurs uw persoonlijke, familiale en professionele situatie rekening houdend met alle aspecten en onderlinge verbanden

Samen met u werken zij concrete oplossingen uit om aan uw noden die u als persoon of als bedrijf nationaal of internationaal heeft, te voldoen. Het kan hierbij gaan om overdracht, een schenking, een structurering of een fiscaal vraagstuk. De specialisten van Banque Transatlantique Belgium werken samen met uw raadgevers (advocaten, fiscalisten, notarissen, enz.) en kunnen u ook indien nodig onafhankelijke raadgevers aanbevelen.

Banque Transatlantique heeft vestigingen in Boston, Brussel, Hong Kong, Londen, Luxembourg, Madrid, Montréal, New York, Parijs, San Francisco en Singapore.