Expertise en aanbod

Makelaar in levensverzekeringen

Levensverzekeringscontracten zijn bijzonder aantrekkelijke instrumenten. Om er het beste uit te halen moet men evenwel de kenmerken ervan tot in de kleinste details beheersen.Op basis van uw verwachtingen en rekening houdend met uw persoonlijke situatie laten wij u kennis maken met een breed gamma aan levensverzekeringen, onder meer via een gepersonaliseerd intern fonds (GIF).

Uw persoonlijke situatie en uw verwachtingen begrijpen

De mogelijke burgerrechtelijke en fiscale gevolgen van een levensverzekeringscontract zijn complex en worden vaak onderschat. Dit geldt bijvoorbeeld voor de gevolgen van de verschillende huwelijksvermogensstelsels op de afwikkeling van deze contracten. Voorts zijn er het wettelijk beschermd reservatair erfdeel en de verschillende modaliteiten bij het afsluiten van het verzekeringscontract zoals het medeafsluiten, de ontbinding bij het eerste of tweede overlijden, de opgesplitste begunstigingsclausule, het afsluiten met opgesplitste financiële middelen.

Aangepaste begunstigingsclausules

De levensverzekeringsproducten en in het bijzonder de begunstigingsclausules die van cruciaal belang zijn, moeten op maat gemaakt worden en gebaseerd zij op een diepgaande analyse van uw vermogen en uw familiale situatie.

Flexibele en toekomstbestendige producten

De experts van Banque Transatlantique Belgium kunnen u helpen bij uw vermogensplanning door u de verzekeringscontracten aan te bieden die het best bij u passen, met de juiste clausules en dit voor zowel Belgische inwoners als niet-inwoners.