Over ons

Wie zijn wij?

Banque Transatlantique Belgium is een Private Bank gespecialiseerd in vermogensbeheer die zich sinds 2005 vanuit Brussel ten dienste stelt van families en ondernemers in België.

Banque Transatlantique Belgium is een filiaal van de Franse groep Banque Transatlantique die in 1881 is opgericht door Eugène Péreire, voorzitter van de Compagnie Générale Transatlantique naar wie ze is vernoemd.

Als private bank met een lange staat van dienst, volgt Banque Transatlantique met een open blik de evoluties in de wijde wereld. De bank biedt haar cliënten op volstrekt vertrouwelijke wijze een globale en gepersonaliseerde aanpak aan, zowel op het vlak van de financiële markten als op vlak van vermogensplanning. Als erkende kredietinstelling ondersteunt zij ook de financiering van de projecten van haar cliënten.

Omdat elke cliënt uniek is, wordt bij de het formuleren van advies, zowel op vlak van beleggingen als van vermogensplanning, altijd rekening gehouden met de individuele noden en doelstellingen, zodat het vermogen op lange termijn en op de gepaste manier kan renderen.

Als filiaal maakt Banque Transatlantique deel uit van de overkoepelende groep Crédit Mutuel Alliance Fédérale, een van de meest solide financiële groepen in Europa. Hierdoor kan de bank ook steunen op een uitgebreid internationaal netwerk en haar cliënten bijstaan in grensoverschrijdende situaties.